Vuokrahuvilat

.

Täysvarusteltua lomailua järven äärellä, ympäri vuoden

Tyylikkäät vuokramökit Lampissa, Porissa

Taukopaikkamme läheisyydessä Lampissa Porissa sijaitsee myös idyllinen, mutta ylellinen pikku mökkikylä luonnon sylissä. Näissä neljässä vuokramökissä järven äärellä on täysvarustelu, ja ympäristö tarjoaa mitä erinomaisemmat puitteet ulkoiluun ja retkeilyyn.

Jokaisella huvilalla on oma uimaranta, laituri sekä soutuvene (myös pelastusliivit) Samoin löytyy selkeät omat piha-alueet ja parkkitilaa autoille. Aamupalan voi syödä halutessaan meillä aivan likellä Taukopaikka Onnenkoskessa tai tilata mökille. Meiltä saa tilattua huvilalle myös alkoholijuomat. Siivous sisältyy majoituksen hintaan!

Jokaisessa huvilassa (98m²) on kaksi 2 hengen makuuhuonetta sekä makuuparvi neljällä vuoteella. Lisäksi saunamökin parvella on makuupaikat kahdelle. Vuodepaikat on siis yhteensä 10 hengelle.

Kaikki huvilat on varusteltu kattavasti: päämökin keittiön varusteluun kuuluvat jääkaappi/pakastin, liesi ja uuni, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin sekä 10 hengen astiasto arkeen ja juhlaan. Ruokaa voi valmistaa kätevästi myös ulkotiloissa sijaitsevalla, jokaisen mökin varusteluun kuuluvalla kaasugrillillä.
Vaikka huvilat sijaitsevat lähellä toisiaan, on jokaisella kuitenkin selkeästi omat piha-alueet sekä parkkitilaa autoille. Pihojen välittömässä läheisyydessä on hyvät marjamaastot ja puutarhoissa kasvavien hedelmäpuiden sato on vapaasti vuokralaisten nautittavissa.

Alueella kulkee kattavat retkeily- ja ulkoilureitistöt. Useat kosket tarjoavat niin melojille ja kalastajille kuin muille luonnosta nauttiville oivat puitteet omatoimiseen seikkailuun.

  • Tulopäivänä saapuminen klo. 15.00 ja lähtöpäivänä mökin luovutus klo 12.00.
  • Ahlaisten k-market noin 5 km.
  • Noormarkusta löytyy useampi ruokakauppa sekä alko, matkaa sinne tulee noin 11 km

 

HINNASTO:

Talvi 27.10 - 31.5:

150 € / yö, 450 € / vkl (pe-su), 700 € / viikko (7 yötä)

Kesä 1.6 - 31.8:

325 € / yö, 750€ / vkl (pe-su), 1200 € / viikko (7 yötä) 

Varaus tapahtuu nopeiten soittamalla meille.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita